GÜVENLİK VE İDARİ KURALLAR

1. Öğrenciler, Okul saatleri içinde (öğle teneffüsü dahil) Okul dışına çıkamaz, Okula yemek isteyemez veya satıcı çağıramazlar.
  2. Okul saatlerinde, ilk öğretimdeki bir öğrencinin Okuldan ayrılabilmesi için velisinin bizzat Okula gelmesi  veya dilekçe ile teslim edilecek kişiyi bildirmesi gerekir. Lisedeise, velinin dilekçesi ile öğrenci Okuldan ayrılabilir.
  3. Öğrenciler Okula yanıcı, kesici, aletler veya patlayıcı vb. madde getiremezler.
  4. Öğrenciler, Okula yasaklanmış yayınlar, müstehcen yayınlar ve bu nitelikte CD disket vb. araçlar getiremezler.
  5. Rahatsızlığı nedeni ile revire gitmek isteyen öğrenci, sırasıyla :
  6. a)      Öğretmeninden izin alır.
  7. b)     Müdür Yardımcısı tarafından imzalanan revir kağıdı ile revire gider.
  8. c)      Tedavisi biten öğrenci, revir görevlisi tarafından imzalanmış revir kağıdı ile ilgili Müdür Yardımcısına döner.
  9. d)     Revir kağıdı ile derslik/sınıfına giderek,  yoklama kağıdına iliştirilmek üzere öğretmenine teslim eder.
  10. Öğrencinin Rehberlik Servisine gidebilmesi için sırasıyla:
  11. a)      Gideceği birimden randevu  kağıdı alır.
  12. b)      Randevu kâğıdını ders öğretmenine göstererek izin ister.
  13. c)      İzin alınması sonrasında, ilgili Müdür Yardımcısına da bilgi verir.
  14. Öğrenciler, velilerine iletilmek üzere Okul yönetimince verilen her bülteni ve duyuruyu velilerine ulaştırmakla yükümlüdür.
Yayın: 22.01.2020 - Güncelleme: 22.01.2020 13:11 - Görüntülenme: 341