Mrt

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Diyetisyeni Melike Çalışkan Hanım tarafından öğrencilerimize obezite ve sağlıklı beslenme konulu seminer verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

#dünyaobezitegünü #bursa #Yıldırım #esenevler #erdoğanşahinoğluortaokulu

Mrt

Bakanlığımızın yaptığı "GERİDÖNÜŞÜM VE SIFIR ATIK" yarışmasında okulumuzda birinci olan eserimiz. Emeği geçen yarışan tüm öğrencilerimize teşekkür eder. Tüm 1.Likleri almak dileğiyle.... Başarılar...

#sıfıratık #bursa #yıldırım #esenevler #erdoğanşahinoğluortaokulu

Şbt

Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu olarak dönem içinde okula karşı, arkadaşlarına karşı, öğretmenlerine karşı en saygılı, en karakterli, en ahlaklı, en edepli davranan kişisini seçiyoruz.

Her kademenin 1. sine "TABLET" hediye edeceğiz.

Haydi sen de başarabilirsin

Şbt

Okulumuz 5/D sınıfı öğrencisi Mustafa Fetih Samur Karabükte finali düzenlenen Türkiye Karate Kyoshi yarışmasında Türkiye 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Şbt

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Diyetisyen Şenay Ayva tarafından, Güvenilir Gıda Tüketim Sağlıklı Beslenelim- İsrafı Önleyelim Projesi kapsamında öğrencilerimize seminer yapılmıştır. BTSO'ya ve Diyetisyenimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

İlk olarak okul içi yayınla başlayacağımız radyo serüvenimize siz değerli dinleyicilerimizi dinlemeye bekleriz.

Şbt

Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi Biriminden Pedagog Ümmügül Anıl Hanım tarafından tüm öğrencilerimize "AKRAN ZORBALIĞI" ile alakalı uygulamalı eğitim vermiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü'nden "Biyolojik Çeşitlilik ve Biyolojik Çeşitliliğe Etki Eden Faktörler ve Korunması" konusunda bilgilendirme yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Ferrin Ferda Aşık'a teşekkür ederiz.

Şbt

Bursa Çocuk Trafik Eğitim Parkında hem eğlendik hem de güzel bilgiler öğrendik. Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Ock

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST yarışmaları için başvurular başladı.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

TEKNOFEST 2024 hakkında detaylı bilgiye www.teknofest.org sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ock

Dede Korkut okumaları yaparak öğrencilerimiz arasında hikaye yazma yarışması gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimizi ödeüllendirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem karnelerimizi verdik. Öğrencilerimize bol dinlenmeli bir tatil diliyoruz.

2.Döneme sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz.