Ock

Afet Eğitim Merkezi gezimiz eğlenceli ve bilgilendirici bir gezi oldu.

Ock

Bursa Genç Kızılay'a okulumuzda gerçekleştirdiği etkinlik için çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul sporları bünyesinde gerçekleştirilen müsabakalar okulumuz öğrencilerinden Hamza Altınay Kickboks branşında il birincisi,Furkan Mert Kar Tekvando branşında il üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

Ara

Uludağ Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Toplulukları Birliği tarafından "Biz Biriz" projesi kapsamında, öğrencilerimize Afrika ve Avrupa kıtalarıyla ilgili sunumlar yaptılar. Sunumları ve sunum sonunda sürpriz hediyeleri için teşekkür ederiz.

Ara

Çocuklarımızı zorlu yaşam olaylarına, geleceğe hazırlamak, psikolojik olarak destekleyebilmek için kazandırmamız gereken beceriler ve Psikolojik Sağlamlık konulu Veli Seminerimiz değerli velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Ara

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sayın Fahrettin Bilgit'in yerli malı haftası sebebiyle öğrencilerimize yerli üretimi, Esnaf ve Sanatkarları, onların yerli üretimin neresinde olduğunu ve önemini, yerli üretim adına geleceğe dair hayallerini öğrencilerimizle paylaştı. Değerli vakitlerini ayırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Mustafa Karadağ öğrencilerimize diyabet eğitimi verdi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizle meslek lisemizi gezerek lisemizi daha yakından tanıdık.

Ara

Öğrencilerimizin hedeflediği liseye gezi düzenleyerek motivasyonlarına katkıda bulunduk.

Ara

Yıldırım Belediyesi personeli Havva Alagöz tarafından öğrencilerimize sıfır atık eğitimi verildi.

Ara

Çocukların katledildiği, insanlığın öldüğü, İnsan haklarının ve Çocuk haklarının yerle yeksan olduğu Filistin hakkında farkındalık semineri gerçekleştirdik.

Ara

Bursa Gençlik Spor Müdürlüğü ve Rotary Kulübünün birlikte 23 Kasım 2023 tarihinde düzenlediği "CUMHURİYETİMİZİN 100 YILI" Atletizm yarışmalarında okulumuz Yıldız Erkek takımı 3. olmuştur. Kendilerini ve hocalarını tebrik ediyoruz.

Ara

Bugün kitaplarını kalabalık bir grupla okuduğumuz Eğitimci Yazar Tuğba Coşkuner' i misafir ettik. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz çok keyifli bir sohbetin ardından kitaplarını imzalattılar. Yazarımıza teşrifleri ve bu güzel gün için çok teşekkür ederiz.

Etkinliğimizi gerçekleştiren Kitap Okuma Kulübü öğretmenlerimiz Zeliha Yağar , Fatma Çelik'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kitapları okuyan öğrencilerimizin katıldığı tasarım yarışmasında ise öğrencimiz Meryem Tunç 1. olmuştur. Kendisini ayrıca tebrik ederiz.